SuperDyqani.com

Online Store

LUNCH WEBSITE


AboutThe Client
Superdyqani.com nje  platfone moderne per blerjen e produkteve te ndryshme


01
98

Rreth këtij projekti

Superdyqani eshte nje platform e ngjashme me ebay.com apo aliexpress.com

Platforma e pare dhe e vetme ne shqiperi ku shume shites shesin produktet e tyre ne nje dyqan te vetem.

Superdyqani eshte nje qender tregtare online ku perfshin shume shites

Superdyqani lejon shitesit qe te regjistrohen dhe te shtojne produktet e tyre.

Shitesit ne me pak se 5 minuta kane dyqanin e tyre online

Superdyqani I siguron bleresit shume zgjedhje , me shume shites me shume produkte me shume zgjedhje,

Per Biznesin

Ajo cfare ne kemi krijuar eshte nje treg online i qendrueshem dhe afatgjate, ne menyre qe shitesit te mund te shesin produktet apo prodhimet e tyre ne nje menyre sa me te lehte dhe pa kosto te larte per to.Ne vetem tre klikime nje shites mund te filloje menjehere shitjen pa lodhje dhe pa stress.

Per Konsumatorin

Avantazhi i tregut shumë shitës për konsumatorët gjithashtu nuk është i padëgjueshëm. Në një platformë të tillë, konsumatorët marrin shumë zgjedhje për një produkt të caktuar. Më shumë tregtarë, më shumë produkte, dhe më shumë zgjedhje!