Ne jemi një agjenci kreative
plot pasion për dizajn.


Website Design

Duke pasur një dizajn unik të faqes është një pjesë e rëndësishme e procesit të marketingut të biznesit tuaj

Read more

Web Development

Qasja jonë e re në Zhvillim është e drejtuar për krijimin dhe ndërtimin e faqes tuaj te internetit

Read more

SEO Optimization

Merrni renditjen më të lartë për termat e kërkimit dhe përzgjedhni etiketa të kualifikuara që janë vendimtare për ndërtimin e biznesit tuaj

Read more

OnlineMarketing

Skuadrat tona të specializuara të marketingut punojnë për të rritur perfitimet tuaja, për të përsëritur trafikun dhe për të zgjeruar shikueshmërinë tuaj në internet

Read more


Filloni me projektin tuaj.

Ne do të ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja dhe të rritni biznesin tuaj.


Web Design Services

Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh të web design. Bloge, forume, dyqane online, galeri multimediale, shërbime të optimizimit të motorëve të kërkimit dhe më shumë. Ne jemi të specializuar në shërbime të dizajnit të internetit të përballueshme për bizneset e vogla dhe të mesme


WordPress Websites

Obtain top rankings for desired search terms and drive qualified leads that are crucial to building your business

Read More

Ecommerce Websites

Create an online eCommerce website in minutes. From clothing apparel to sports equipment

Read More

Custom CMS Websites

A custom CMS allows you to build a site that is matched for YOUR business and YOUR needs

Read More


Responsive
Design


Premium Development

An emphasis on cutting-edge design and modern usability standards


Retina Ready

Devices show more pixels per square inch, resulting in sharper images


Super Flexible

Content moves freely across all screen resolutions and all devices

99%
SATISFIED CUSTOMRES
18
WINNING AWARDS
206
WORDPRESS INSTALLS
73
DAILY COFFE

Our Works

We go to great lengths to assure your content is delivered in such a way that visitors can easily and intuitively find the information they seek, resulting in a pleasant and productive user experience.


 • Portfolio Item 02
 • Portfolio Item 04
 • Portfolio Item 06
 • Portfolio Item 08
 • Portfolio Item 09
 • Portfolio Item 11
 • Parukeri
 • Fashion Lady
 • Sherbime Online
 • SuperDyqaniCall Us Now

Need help with your website? No problem!
Our support team is here to help you
069 6255868

let’s talk


Online Chat

Welcome to EasyWeb Customer Service Chat! Please feel free to ask any questions you have. We would love to hear from you

get startedPricing Plans

Website Design Packages

We can design and develop a website that specifically meets your unique needs, and meets your required standards as well as industry related standards

Plan i Thjeshte

 • Web i Thjeshte
 • Wordpress
 • 1 Domain Name
 • Shared Host 1 Vjecar

300 €

POROSIT TANI

POWER PLAN

 • Web Profesional
 • Wordpres /Jomla /PHP Script /HTML5
 • 1 Domain Name
 • Shared Host 1 Vjecar

600 €

Porosit Tani
Popular

Plan Standart

 • Web i Personalizuar
 • Wordpress
 • 1 Domain Name
 • Shared Host 1 Vjecar

400 €

Porosit Tani

ULTIMATE PLAN

 • Web Super Profesional
 • Wordpres /Jomla /PHP Script /HTML5
 • 1 Domain Name
 • Shared Host 1 Vjecar

800 €

Porosit Tani

All Packages Included

Home page

Content Management System

Installation & Setup

Slider Design

Content integration

Contact form

Mobile and tablet friendly design

Social media integration

Photo Gallery

HTML 5 - the latest HTML standards

Search engine friendly

Blog Setup

True 24 X 7 customer support