Sherbim Servisi

Sherbim Servisi

Sherbimet që ofron servisi ynë
Riparim Kompjuteri/Laptopi
Pastrim Virusesh
Ndertim Rrjeti
Rritje perfomance e PC
Modifikime kompjuteri
Sherbime Backup
Diagnostikim falas
Instalim te sistemit operativ dhe drivers

kontakt : adikica@live.com

——

per te gjitha bizneset ofrojm mirmbajtje rrjeti me kosto te pranueshme nga te dyja palet..

Konfigurim Windows, mikrotik, linux, ubuntu …………..

Per bizneset “internet caffe” ofrojm  ballancim rrjeti,krijimin e nje serveri te brendshem ne menyre qe te  dyfishoni shpejtesine e internetit  pa pagese mujore apo ekstra. eliminimin e viruseve, eliminimin e hard disqeve “hdd” instalim lojrash .. kumpjuterat e salles tuaj jane gjithmone te fresket :) … etj…

 

 

 

mundesite jane te pafundme 😉

Ofrojme asistence teknike dhe ne ambjetet tuaja te punes. Mjafton nje telefonate.

Te dhenat tuaja nuk humbin kurre. Tek ne do te keni sigurine e plote.

Kryejme formatime dhe instalime te programeve baze per çdo Sistem Operativ.

Kompjuteri juaj do te eci me mire pas nje pastrimi te Viruseve.

Instalojme servera dhe rrjete kompjuterike te brendshem per kompanine tuaj.

Kryejme riparime hardware per ti dhuruar kompjuterit tuaj nje jete sa me te gjate.